Om oss

Muslimsk Begravelsesbyrå ble etablert i 2002. Vi står for RESPEKT, ANSVAR og MEDFØLELSE. Vi er erfarne og vet hvordan gravferden utføres i de ulike Islamske lovskolene (fiqh). Vi har kompetanse til å ivareta de praktiske formalitetene som følger med i et muslimsk dødsfall.

Når døden inntreffer, pårørende er lite forberedt på situasjonen. Muslimsk Begravelsesbyrå vil derfor gjøre sitt beste for å veilede og utføre begravelsen på et harmonisk måte. Vi sørger for at hele gravferden blir utført riktig og pårørende er trygge med vårt bistand.

Muslimsk Begravelsesbyrå leverer sine tjenester i Oslo og  Viken området, men våre tjenester er også tilgjengelige i hele landet.

Vi har 24 timer service telefon 7 dager i uka, etter kontakt kan en av våre konsulenter møte deg på ett av våre 4 kontorer, hjemme eller sykehus/sykehjem.

Vi kan kontaktes på telefon: 408 33 333, for gjennomføring av begravelse, ordne gravsteiner eller bistå med transport av avdøde til og fra utlandet . For mer informasjon over  våre tjenester besøk: Våre Tjenester – Muslimsk Begravelsesbyrå  eller kontakt oss direkte på telefon.